DONGGUAN KODI PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD

CNC-työstökoneiden ylläpitäminen

Julkaisuaika: 2021-09-07 14:11:58  Hits: 1

- avain ennakoivan huollon CNC työstökoneiden on vahvistaa päivittäin säännöllistä maintenance.The huoltoon kuuluvat päivittäin, viikoittain, kuukausittain,neljännesvuosittain, ja osittain-annual checks.The ennakoivaan huoltoon CNC työstökoneiden on seuraava:


1. Päivittäinen tarkastus CNC-työstökoneiden

 

\\ kamman päähankkeista ovat hydraulinen järjestelmä, kara voitelujärjestelmä, rautatie- voitelujärjestelmä, jäähdytysjärjestelmä ja ilmanpaine järjestelmä. Päivittäiset tarkastukset perustuvatnormaalioloissa kunkin järjestelmän. Esimerkiksi, kun testataan prosessi karan voitelujärjestelmä, virran merkkivalo pitäisi olla ja hydraulinen pumppu on käynnissänormaalisti. Jos virran merkkivalo ei syty, karan pitäisi pysyä pysähtyneessä tilassa ja ottaa yhteyttä koneinsinööri. Tehdä korjauksia.

 

2. Viikoittainen tarkastus CNC-työstökoneet

 

its Tärkeimmät erät sisältävät työstökone osia ja karan voitelu järjestelmä, viikoittainen tarkistus on oltava oikeat, erityisesti työstökoneiden osat tulisi poistaa rautajauhoa ja ulkoinen roskat.

 

3. Kuukausittaisen tarkastuksen NC työstökoneiden

 

Mainly tarkista virtalähde ja ilmankuivain. Normaaleissa olosuhteissa,nimellisteho jännite on 180

220 VOLTTIA ja taajuus on 50 Hz. Jos on jotain epänormaalia, se pitäisi mitata ja säätää. Ilmakuivaimet olisi poistettava kerran kuukaudessa, puhdistetaan ja kootaan.-

 

4. Neljännesvuositarkastus CNC-työstökoneiden

 

-neljännesvuositarkastus suoritetaan pääasiassa kolmenäkökohtaa: kone sänky, hydraulinen järjestelmä ja karan voitelujärjestelmä. Esimerkiksi kun tarkkailun sängyn, se riippuu siitä tarkkuudesta ja taso sorvin täyttävät käsikirjan. Jos on ongelmia, ota yhteyttä koneinsinööri välittömästi. Jos on olemassa ongelma tarkastus hydraulijärjestelmän ja kara voitelujärjestelmä, replac

&101; 60L ja 20L uutta öljyä vastaavasti ja puhdistaane.#

 

5. Semi

annual tarkastus CNC-työstökoneet-

 

Kun puoli vuotta, hydraulinen järjestelmä, kara voitelujärjestelmä ja x-akseli koneen olisi tarkastettava. Jos on mitään ongelmia, se on vaihdettava uuteen öljyn ja puhdistetaan. Oltuaan täysin perehtynyt ja masterointi tietoa ennakoivan huollon, meillä on myös oltava syvempää ymmärrystä ja välttämätön hallitsemisen syy ja hoito epätavallista öljynpainehäviön järjestelmässä. Esimerkiksi kun öljypumppu ei roisku öljyä, paine on epänormaali ja siellä on melua, meidän pitäisi tietää, mitä tärkein syy on ja mitä vastaava ratkaisu.

 

- syyt ja hoito epätavallista öljynpaineen järjestelmän tulisi ymmärtää kolmenäkökohtaa:

 

(1) pääasialliset syyt öljypumppu ei pistää öljy voi sisältää alhaisen polttoaineen määrä, öljypumpun käänteinen, alhainennopeus , korkea viskositeetti, alhainen öljyn lämpötila, tukkeutumisen, imuputki määrä on liian suuri, öljyn tulo imu, akseli ja roottori vaurioita, jne. on olemassa vastaava ratkaisuja tärkeimmät syyt, kuten tankkauksen vahvistus merkkejä, replac

&101, ment, kun pumppu on päinvastainen, jne.#

 

(2) epänormaali paine tarkoittaa sitä, että paine on liian korkea tai liian matala. On monia pääsyytä, kuten sopimaton paineen asetus, huono kela toiminta paineensäätöventtiilin, epänormaali painemittari, öljyvuotoa paineen järjestelmää janiin edelleen. Ratkaisut ovat purkamisen ja puhdistuksen mukaisesti määritelty paine Asetukset, korvaanormaalin mittareita, ja tarkistaa kunkin järjestelmän vuorollaan.

 

(3) Noise syntyvät pääasiassa öljypumppu ja venttiilin. Kun venttiili on melu, syy on se, että virtaus ylittäänimellisteho standardi, virtaus tulee säätää asianmukaisesti. Kun öljypumppu on melu, on olemassa monia syitä, ja vastaavat ratkaisut, kuten korkea viskositeetti ja alhainen öljyn lämpötila, liuos on parantaa öljyn lämpötila; Kun on kuplia öljy, ilma olisi vapautettava järjestelmästä.


Edellinen: Suuri syy siihen, miksi CNC-laitt...

Seuraava: No