DONGGUAN KODI PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD

Mikä on CNC-käsittely?

Julkaisuaika: 2021-08-04 09:14:12  Hits: 1

Generally, CNC-koneistus tarkoitetaan yleensä tarkka työstö ohjaa tietokone digitaalinen ohjaus, CNC sorvi, CNC-jyrsintä, CNC mekaaninen tylsä ​​ja jyrsijä, jne. 

CNC, joka tunnetaan myösnimellä tietokone gong, CNCCH tai CNC- Konetyökalu, on itse asiassa termi. 

Itse asiassa se on CNC-jyrsinkone. Guangzhou, Jiangsu, Zhejiang ja Shanghai, CNC-työstökeskukset ovat uusi työstötekniikka. Sen päätehtävänä on koota käsittelijä, joka on alkuperäinen manuaalinen työ. Käänny tietokoneohjelmointiin. Tietenkin kokemusta on käsiteltävä manuaalisesti

cnc-työstöllä on seuraavat edut:

muottien lukumäärä vähenee huomattavasti, ja monimutkaisia ​​muotoja voidaan käsitellä ilman monimutkaisia ​​muotteja.

 

if haluat muuttaa Osien muoto ja koko, sinun on vain muokata osankäsittelyohjelmaa, joka soveltuu uusien tuotteiden kehittämiseen ja muuttamiseen.

:n jalostuslaatu on vakaa, jalostustarkkuus on korkea ja toistuva tarkkuus on korkea, joka täyttää ilma-aluksen jalostuksen vaatimukset.

Multi

Variety ja pieni-batch tuotanto, tuotantotehokkuus on korkeampi ja tuotantovalmistus, konetyökalun säätö ja prosessitarkastus voidaan vähentää, ja Leikkuulaitetta voidaan vähentää käyttämällä parhaita leikkausmääriä.-

it voivat käsitellä monimutkaisia ​​ääriviivoja, joita on vaikea käsitellä tavanomaisilla menetelmillä ja pystyvät jopa käsittelemään joitakin tarttuvia osia.

edellä on johdanto Cn C koneistus.

 

hope Se on hyödyllistä sinulle.


Edellinen: HUOMAUTUS CNC-tarkkuuskoneiden ei...

Seuraava: Suuri syy siihen, miksi CNC-laitt...